Fontana di Trevi, Roma, Italia
Una dintre cele mai populare tradiții asociate cu Fontana di Trevi este aruncarea unei monede peste umăr în fântână. Se…
Filme, Filmulețe de promovare, Materiale Video
Atractii turistice
Una dintre cele mai populare tradiții asociate cu Fontana di Trevi este aruncarea unei monede peste umăr în fântână. Se…
Colosseumul a fost construit în timpul domniei împăratului Vespasian, între anii 70 și 80 d.Hr., și a fost finalizat sub…
Manastirea Musunoaiele este o manastire ortodoxa din judetul Vrancea. Asezata in localitatea Fitionesti, manastirea inchinata Adormirii Maicii Domnului, a fost…
Frumusetea cascadei poate fi admirata atat vara, in anotimpul cel mai calduros, cand peisajul verde de jur imprejurul sau ii…
Nouă biserică a mănăstirii a fost sfinţită în anul 2012 şi a primit hramurile ‘Izvorul Tamaduirii’ şi ‘Sfintii Arhangheli Mihail…
Mănăstirea Brazi a fost construită în timpul domniei lui Ștefan cel Mare. Documentele arată faptul ca în a doua jumătate…
Mănăstirea Duminica Mironosiţelor este un loc plin de istorie și liniște, o bijuterie cultural-religioasă situată în peisajul rural al Vrancei.
Manastire Cobia, locas de rugaciune pentru calugari, a functionat pana la secularizarea averilor manastiresti, moment in care, fiind parasita de…
Manastirea Patroaia Deal, cu hramurile Sfantul Dimitrie Izvoratorul de Mir, Izvorul Tamaduirii si Sfintii Apostoli Petru si Pavel, este cel…
Biserica a fost construita din zid, în formă de navă, având o singură turlă pe naos şi pridvor deschis, iar…
Ansamblul Drugănescu cuprinde clădirea conacului şi Biserica „Buna Vestire“, zidită în 1723. Conacul a fost ridicat între anii 1710 şi…
Biserica de lemn a noii Manastiri Bolintin, in stil maramuresean, a fost inaltata cu osteneala PS Varsanufie Prahoveanul, episcop vicar…
Traditia a pastrat o frumoasa legenda care sta la originea intemeierii sfantului locas si care poarta in ea un sambure…
Construcția Mănăstirii Chiajna a început în timpul domniei lui Alexandru Vodă Ipsilanti (1774–1782) și a fost finalizată în timpul domnului…
În vara lui 2012, s-au inaugurat astfel chiliile călugăreşti, trapeza şi bucătăria de la parterul clădirii, Părintele Mitropolit Laurenţiu sfinţind…
Anul 1991 marcheaza momentul cand locasul este redeschis. Manastirea este construita din barne de brad in forma de cruce, ferestrele…
Complexul arhitectural din Mera dateaza inca din secolul al XVII-lea, el apartinand initial familiei boierului Motoc. Abia intre anii 1706-1707,…
În incinta aşezământului monahal se află un muzeu unde sunt expuse obiecte şi cărţi bisericeşti, precum şi o parte din…
De-a lungul timpului mănăstirea a fost locuită succesiv de călugări şi de maici, cunoscând mai multe perioade înfloritoare. Vicistitudinile vremurilor…
Arhitectura bisericii vechi este una tipic muntenească, iar pictura are o frumuseţe aparte, fiind opera maestrului Italian Adolf Cantini. În…
Biserica de lemn a fost ridicata intre anii 1946-1948. A doua biserica, inchinata Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil, a fost…
Schitul a avut un rol destul de important şi în Primul Război Mondial, când Muntenia se afla sub ocupaţie austro-ungară,…
Mănăstirea a suferit degradări iremediabil, în urma unor alunecări de teren masive din anul 2014, maicile fiind nevoite să-și mute…
Manastirea Carnu este asezata intr-o poiana deschisa, la marginea padurii pe culmea dealului Blindisel. Primii monahi s-au adunat pe valea…
Dupa traditie, manastirea ar fi fost ctitorita de Doamna Neaga la anul 1590, desi alte izvoare indica drept ctitori, la…
Mănăstirea Barbu a fost înfiinţată, ca schit de călugări, în anii 1664-1669, de către marele căpitan Barbu Bădeanu. Desfiinţat în…
Zidurile imprejmuitoare sunt in numar de patru, formánd un patrulater cu laturi de diferite lungimi, construite din bolovani de ráu…