Las Mujeres Beach, Gran Canaria, Spania

Plaja Las Mujeres este o plajă frumoasă și izolată situată în partea de nord a insulei Gran Canaria, în apropiere de localitatea Gáldar. Este cunoscută și sub numele de Plaja del Confital și este renumită pentru peisajele sale dramatice și pentru faptul că este o plajă naturistă.

Plaja Las Mujeres este o plajă stâncoasă, înconjurată de dealuri înalte și de peisaje sălbatice. Accesul la plajă se face printr-o mică trecătoare îngustă și abruptă, iar vizitatorii trebuie să fie pregătiți să meargă pe jos câțiva kilometri pe trasee accidentate pentru a ajunge la plajă.

Deoarece este o plajă naturistă, vizitatorii trebuie să fie pregătiți să se dezbrace complet. Plaja Las Mujeres este încă o destinație relativ puțin cunoscută, astfel încât oferă o experiență mai intimă și mai privată decât alte plaje din insula Gran Canaria.

Pe lângă peisajele sale dramatice, plaja Las Mujeres este renumită și pentru valurile sale mari și pentru faptul că este populară printre surfari. Vizitatorii care nu sunt interesați de surf pot încă se bucura de frumusețea naturii din zonă sau pot face o plimbare pe traseele din apropiere.

Plaja Las Mujeres este o atracție turistică populară în rândul vizitatorilor care călătoresc în insula Gran Canaria și caută o experiență mai izolată și mai sălbatică pe plajă.

Clipuri Video

Clipuri Video

Leave a Reply