Cocodrilo Park, Gran Canaria, Spania

Cocodrilo Park este un parc zoologic situat pe insula Gran Canaria, în sudul insulei, în apropierea localității Agüimes. Parcul este specializat în reptile și găzduiește o gamă variată de animale, inclusiv crocodili, iguane, șerpi și alte animale exotice.

Cocodrilo Park este cel mai mare parc cu reptile din Europa și a fost deschis în anul 2003. Acesta are o suprafață de aproximativ 12.000 de metri pătrați și este împărțit în diferite zone tematice, inclusiv o zonă pentru crocodili, o zonă pentru șerpi și o zonă pentru iguane.

Printre cele mai populare atracții ale parcului se numără hrănirea crocodililor, în care vizitatorii pot asista la hrănirea acestor animale impresionante, dar și spectacolele de reptile, care prezintă diferite specii de șerpi și iguane.

Pe lângă zonele de animale, Cocodrilo Park are și o zonă de joacă pentru copii, un restaurant și o magazin de suveniruri.

În general, Cocodrilo Park este o atracție turistică populară pe insula Gran Canaria, în special pentru familiile cu copii sau pentru iubitorii de animale exotice.

Clipuri Video

Clipuri Video

Leave a Reply